Ismét Buda legszebb részein

Ismét Buda legszebb részein

Előzetes a 2018-as NATO Futásról

Ismét Buda legszebb részein futhatunk a 2018-as NATO Futáson, melynek útvonala a korábbi évekkel azonos. A Vérmezőről elrajtolva a Lánchíd-alagúton át követjük a Duna vonalát a Margit-híd irányába, majd vissza a kecses Erzsébet-híd hídfőjéig, ahonnan a folyópartot elhagyva az Attila úton közelítünk a Kapisztrán tér felé. A Királyi Palotát követő utolsó 2 kilométer alaposan próbára teheti a résztvevők erejét, hiszen csaknem végig emelkedő vár a futókra egészen a célig, ezért kérünk minden indulót, hogy éljen beosztással és legyen tekintettel az útvonal sajátos domborzatára.

Amint korábban, most is NATO emblémás-feliratos pólók készülnek a résztvevők számára, a 10 kilométeres távot teljesítőket pedig többek közt befutóéremmel is várjuk. A pólók, érmek és a nyomtatott kiadványok terveinek előkészületei az utolsó simításokon mennek keresztül, hogy aztán nyomdába, nyomásra kerülhessenek. Hamarosan mindenről mutatjuk az elkészült mintadarabokat és igyekszünk tudósítani a fontosabb részletekről a verseny egészét érintően.

Érdemes minél korábban regisztrálni online rendszerünkön, hiszen a nevezési díjak a verseny közeledtével arányosan változnak.