Új szakmai partnerünk, a BioTechUSA

Sikerrel zárultak a BioTechUSA-val folytatott tárgyalások, így Európa egyik legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártója szakmai támogatással segíti Szövetségünk tagjait a jövőben.

A vállalat – saját fejlesztésű termékei mellett – nagy hangsúlyt fektet a mozgás és az egészséges életmód népszerűsítésére, illetve a hobbi- és élsportolók edukációjára is. Edukációs tevékenységük többek között kiterjed a sportcélú táplálkozás témakörére is, így mostantól az együttműködésünk keretén belül, a BioTechUSA szakértői sporttáplálkozással kapcsolatos tanácsokkal, javaslatokkal is támogatják Szövetségünket.

“A BioTechUSA több mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, ez idő alatt pedig nemcsak termékeink folyamatos fejlesztésére fordítottunk kiemelkedő figyelmet, hanem arra is, hogy a hobbi- és az élsportolókat egyaránt támogassuk céljaik elérésében – mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. Nagy öröm számunkra, hogy az évek alatt összegyűjtött szakmai tapasztalatainkkal ezentúl a Budapesti Atlétikai Szövetség tagjait is támogathatjuk. Biztosak vagyunk benne, hogy egy sikeres partneri kapcsolat vette most kezdetét!”

BiotechUsa